Uncategorized

Chamber of Secrets Torremolinos

Beoordel deze pagina

Er valt genoeg te doen in Torremonilos. Er zijn zoveel activiteiten dat het best moeilijk is om te bepalen wat u moet doen, wanneer u op vakantie in Torremolinos bent! Wij adviseren u in ieder geval om een bezoek te brengen aan de Chamber of Secrets in Torremolinos. Hier beleeft u een fantastische ervaringen vol verrassingen!

All-inclusive show

De all-inclusive show van de Chamber of Secrets in Torremolinos, bevat allerlei pracht en praal. Het woord all-inclusive is zeker passen, want tijdens deze show komt er magie, ilussies, comedy en muziek geschikt voor de gehele familie van pas! Het is niet een enorme massa atractie, waardoor u niet wordt bedolven onder een hele hoop toeristen, nee u kunt optimaal genieten van het beste Europese theatershows. Ook voor het drinken, kunt u hier terecht!

Grote Artiesten

Wanneer u een vakantie in Torremolinos boekt, en daarnaast ook gelijk een ticket voor de Chamber of Secrets in Torremolinos boekt, dan krijgt u zeker geen spijt! Met multi-award winning sterren zoals Matthew Wright, de wereld kampioen goochelen, is een top avond verzekerd. Ook is de pop Eugene aanwezig, met zijn grote vriend Tom Crosbie. Ook Alarna Love is van de partij een ongekend getalenteerde zangeres, die uw gehoor zult verwennen bij een bezoekje aan de show.

Belangrijke punten

Wanneer je naar de show wilt gaan in Torremolinos, dan zijn er aantal belangrijke punten om te onthouden.

  • De show wordt gegeven door de beste Europese performers. Ook zijn er bij elke show special guests aanwezig.
  • Wanneer u een ticket koopt krijgt u een all-inclusive pakket.
  • De show begint om 8 uur s’avonds en de deur gaat een half uur van te voren open.
  • Vergeet je ticket niet van te voren te bestellen.
  • Elke dag zijn er show, behalve woensdag en zondag.
  • Er stopt een bus voor de deur van het theater

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *