Uncategorized

Feestbestemmingen in Spanje

Beoordel deze pagina

Spanje staat bekend om de mooie gebieden en de mooie stranden waar veel toeristen naartoe komen om eens lekker bij te komen van een jaar werken. Veel steden in Spanje zijn daarom ook gericht op het toerisme omdat het, het hoofdinkomen voor veel mensen is. Niet alleen voor oudere is er vakantievertier te beleven maar ook voor jongeren. Er zijn meerdere feestbestemmingen voor jongeren waar ze de tijd van hun leven kunnen beleven. Liefde, feesten en lekker weer staan centraal tijdens deze vakanties.

Lloret de marlloret-de-mar-costa-brava-1_163

Lloret de mar is het meest bekend van de feestbestemmingen in heel Spanje. Dit is ook wel te zien aan de grote en de hoeveelheid uitgaansgelegenheden er worden aangeboden in het centrum. Ook zijn er een hele boel restaurants waar heerlijk kan worden gegeten en een goede bodem kan worden gelegd voor een nacht feesten. Lloret de mar heeft ook een mooi strand, waar heerlijk kan worden gelegen om bij te komen van de avond daarvoor. Zoals al eerder gezegd heeft Lloret de mar een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Leuke en indrukwekkende clubs zijn st. Trop, tropics, colossos, Revolutions en bumpers, hier kan je de avonden van je leven ervaren!

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, samen vormen deze eilanden een regio in Spanje. Dit eiland is de ideale bestemming om een lekkere zon- zee en feestvakantie te vieren. Het Nederlandse gebied El Arenal heeft een leuke strip met allemaal leuke discotheken en barretjes. Als je van afwisseling houdt is Mallorca ook de perfecte bestemming aangezien er altijd een bezoek kan worden gebracht aan Magaluf, dit is het gedeelte el-arenalwaar veel Engelse jongeren hun vakanties vieren. Naast het feesten word een bezoek aan de hoofdstad, Palma de Mallorca, aangeraden. De hoofdstad wordt vaak vergeleken met Barcelona door haar schoonheid en mooie gebouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *