Beleef Spanje / Tips en ideeën

Herfstbezoek Spanje

Beoordel deze pagina

Wanneer de zomermaanden voorbij zijn, de hete dagen gepasseerd en de stranden zijn veranderd in lege vlaktes, komt een herfstbezoek aan Spanje perfect uit. De herfst biedt Spanje zoveel pracht en praal, dit moet u zelf een keer ervaren. Wij geven u een aantal redenen om u te overtuigen om in deze periode juíst Spanje te gaan bezoeken.

Natuur

De natuur in Spanje is natuurlijk prachtig. Dat weet u, dat weet ik, maar wat ik ook weet is dat de natuur ook in verschillende jaargetijden kan veranderen van uiterlijk. De kleuren die de herfst met zich mee brengt zijn een genot voor de ogen. Van donker rode tot perzik gele bladeren aan de talloze bomen. Kunt u het al voor u zien?

Bosgebieden

Spanje is rijk aan tal van bosgebieden en natuurparken. Door het gehele land heen, kunt u heerlijk wandelen door de gevallen bladeren. De wandelpaden bieden u duizenden mogelijkheden om een avontuurlijke wandeltocht te maken.

road-1072823_960_720

Fotografie

U snapt, dat wanneer er een mogelijkheid is om ontzettend mooie foto’s te maken, dit geen uitzondering is op de regel. Velen fotografen genieten van de schoonheid van de herfstperiode in Spanje. De fotografen weten waar ze moeten zijn en wij willen u hier natuurlijk niks van laten missen. Navarra, Madrid, de Pyreneeën en de Picos de Europa zijn dé plekken waar u mooie foto’s kunt schieten.

camera-820018_960_720Eten en Drinken

Hapjes, drankjes en bovenal genieten van beide. Genieten kan zeker bij de restaurantjes in Spanje. Wanneer het in de zomermaanden kan uitpuilen van drukte, is het in deze periode aanzienlijk rustiger. Dit is erg relaxt, want nu kunt u in alle rust genieten van de Spaanse keuken.

wine-1761613_960_720

Drukte

De bediening in de herfstmaanden is velen maten beter. Dit komt door de drukte die in vergelijking met de zomermaanden sterk is afgenomen. Hierdoor kunt u genieten van paddenstoelen, kastanjes en nog vele andere lekkernijen gemaakt door de Spaanse koks. U kunt nu heerlijk genieten van de veelzijdigheid van de Spaanse keuken, met een tapas, pinchos, calamares of paellaatje op uw tafel.

pedestrians-400811_960_720

Screenshot_6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *