Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Herfstvakantie Costa del Sol

Rate this post

Wanneer u toe bent aan vakantie, wanneer u wilt genieten van de pracht en praal van de herfst, wanneer u vooral niet onderdeel wilt zijn van massatoerisme, dan is een herfstvakantie in de Costa del Sol zeer geschikt! Wij geven u de inspiratie en informatie over de voordelen van een herfstvakantie in Spanje.

Herfstvakantie: een voordelige periodeHuizen en palmbomen in Spanje

De prijzen in het herfstseizoen zijn beduidend lager dan in de zomer. Logisch, maar u moet er ook zeker van profiteren, want anders is het een gemiste kans. Een verschil in kwaliteit is er niet, er is enkel een verschil in prijs in de herfstvakantie, want deze ligt veel lager in de herfst. Wanneer u heerlijk wilt genieten van de Costa del Sol, dan kunt u het beste genieten tegen een lage prijs, want dat voelt toch altijd wel lekker!

Activiteiten

Er is genoeg te beleven in de Costa del Sol, aan activiteiten is er namelijk geen gebrek. Om te beginnen kunt u een bezoek brengen aan de prachtige, langgerekte stranden. Deze bevinden zich langs de kust bij het dorpje Maro, u heeft maar liefst 115 kilometer om te lopen op de zandstranden. Ook in herfstperiode is hier nog een heerlijke temperatuur, want in oktober kunt u hier een temperatuur verwachten van ongeveer 23 graden Celsius. U moet ook zeker weten een bezoekje brengen aan Málaga, dit is een plek waar u zeer zeker een dag voor nodig heeft om alles uit te pluizen. Zo kunt u in dit gebied de twee best bewaarde Arabische monumenten bezoeken, maar ook de pleinen, tuinen, parken, terrassen en de zeeboulevard zijn zeer aan te raden!

Reisaanbod

Er is een erg groot aanbod aan vakanties voor de herfstvakantie. Zo kunt u profiteren van verschillende vakantiedeals, vakantiekortingen, vakantiepakketten en ga zo maar door. U kunt ook kiezen voor een stedentrip, een lastminuteaanbieding of een all inclusive in de herfstvakantie.