Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mallorca weer open

5/5 - (1 stemmen)

Eindelijk weer op vakantie

Boten in een azuurblauwe zee met rotsen

We kijken er allemaal naar uit eindelijk weer op vakantie te gaan en het virus even te vergeten. Het vele thuiszitten zijn we na een hele lange tijd behoorlijk zat. We willen naar het strand en de zon. Nu het in Nederland ook nog is heel slecht weer is, kan dit enorm lastig zijn. Om de heerlijke zon te voelen en even lekker op het strand te relaxen, zullen we dus echt naar het buitenland moeten gaan. Allen kan dit wel met het coronavirus? Moeten we een vaccinatiebewijs laten zien? Het kabinet denkt dat de meivakantie nog te vroeg is voor reizen naar het buitenland. Ze verwachten echter wel dat er in de komende tijd genoeg vaccins zullen worden gezet om een vakantie tijdens de zomer mogelijk te maken. De verwachting is wel dat landen om een vaccinatiebewijs vragen of dat je bij elke activiteit die je doet eerst een sneltest moet doen. Veel mensen hebben dit er echter wel voor over om eindelijk weer eens op vakantie te kunnen. 

Of we op vakantie kunnen, is natuurlijk ook afhankelijk van andere landen. Mocht het reizen naar het buitenland straks inderdaad weer mogelijk worden, is dat voor ons natuurlijk heel aantrekkelijk. Alleen wat is een mooie vakantiebestemming ten tijde van corona?

Het warme Spanje

Wat is hiervoor een betere bestemming dan het mooie en warme Spanje. Met het mooie weer van Spanje vergeet je het thuiszitten al snel. Mooie stranden en lekker eten is precies waar velen even aan toe zijn. Dit vakantieland is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders, zeker in de zomermaanden. We hopen natuurlijk dat dit jaar geen uitzondering is. Het is nog wel de vraag of Spanje überhaupt toeristen binnen hun grenzen laat deze zomer, maar met de huidige vaccinatiegraad is er in ieder geval hoop. Er zullen waarschijnlijk wel veel tests plaats moeten vinden maar veel mensen hebben dit zeker over voor een relaxte vakantie in de zon. Misschien dat we met een vaccinatiebewijs zelfs niet getest hoeven te worden, wat natuurlijk al helemaal mooi zou zijn. Uiteindelijk is het dus nog niet zeker of Spanje opengaat, maar het gaat de goede kant op en we houden hoop.

Mallorca weer open?

Wegen naar een vuurtoren op het eiland Mallorca

Mallorca is naast Ibiza, Gran Canaria en Tenerife één van de meest bezochte eilanden van Spanje. Ook voor Nederlanders is dit een erg populaire bestemming. Naast Nederlanders komen er jaarlijks ook ongelofelijk veel Duitsers naar Mallorca. Nu Mallorca volgens Duitsland geen risicogebied meer is, zijn veel hotels in Mallorca al volgeboekt. De lokale eettentjes en autoverhuurders bereiden zich al voor op een stukje licht aan het einde van de tunnel. Zij zien eindelijk weer wat inkomsten. Dit is hard nodig omdat veel bewoners van Mallorca niet in aanmerking komen voor een uitkering. Duitsers boeken dus massaal vliegtickets. Hoe zit dit nu voor Nederland? Volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken blijft Mallorca nog een risicogebied. Er wordt dan ook aangeraden om alleen noodzakelijke reizen te boeken. Om Mallorca binnen te kunnen komen moet je sowieso een negatieve test van maximaal 72 uur oud vertonen bij aankomst. Anders kom je Mallorca niet binnen. Ook moet je meteen in quarantaine als je terugkomt uit Mallorca. Dit komt omdat de besmettingen erg hoog zijn in Spanje. Op de vijfde dag van je quarantaine mag je een test doen en als deze negatief is, mag je uit de quarantaine komen. Als deze test daarentegen positief is, zul je nog een langere tijd in quarantaine moeten. Om deze redenen is het niet erg aantrekkelijk om naar Mallorca af te reizen. 

Veilig foto´s maken

Als je vakantie toch doorgaat moet je natuurlijk wel foto´s maken. Hoe heerlijk is het om over 10 jaar weer terug te kunnen kijken naar die heerlijke vakantie op Mallorca? Daarom is het erg belangrijk om leuke foto´s te maken voor later. Met de huidige technologie die smartphone-bedrijven ontwikkelen, kan je zelfs met een mobiele telefoon super mooie foto´s maken. Zo hoef je geen overbodige camera meer mee. Je peperdure smartphone moet natuurlijk wel goed beschermd blijven. Reparaties zijn namelijk duur en kosten tijd. Bovendien is een ongelukje zo gebeurd. Daarom is het dan ook erg verstandig om een hoesje om je telefoon te doen.

Bij https://www.hoesjesdirect.nl/ kun je de beste hoesjes bestellen voor een goede prijs. Dankzij het ruime assortiment heb je vast snel een mooie keuze gemaakt. Met vragen kun je altijd de klantenservice bereiken. Met de beste service staan onze medewerkers altijd graag voor je klaar.