Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

C’an Pastilla

Rate this post

C’an Pastilla is een gezellige badplaats die aansluitend bij het mooie Playa de Palma en El Arenal aan de zuidkust van Mallorca ligt in de mooie eilanden, de Balearen. Dit is bovendien een gezellige verblijfsplek voor toeristen met kinderen. De fijne zandstranden lopen zeer geleidelijk af in de zeebodem en zijn dus veilig voor kleine kindjes.

Toerisme

In Spanje is er overal veel toerisme en prachtige badplaatsen alsook steden. Overal vindt men de schitterende zee aan allerlei soorten stranden, kleurrijke vegetatie, veel zon en sfeervolle authentieke dorpjes waar het heerlijk vertoeven is. Men kan ook overal lekker eten in dit prachtige land en de mensen zijn warm en vriendelijk. Er valt altijd wat te beleven. Zo ook in C’an Pastilla waar jong en oud kan genieten van een zalige vakantie vol zon, zee en strand. can pastilla haven
Er is een boulevard waar men kan rond kuieren en de winkels bezoeken. De kleine souvenirwinkels van geliefd C’an Pastilla zijn erg in trek. Ook de terrasjes lonken om te ontspannen met een frisse cocktail en men kan lekker tafelen in een van de leuke restaurants. Aan deze mooie boulevard vertrekt er bovendien een toeristentreintje die aan verschillende haltes stopt en die u een onvergetelijk tochtje doorheen dit stadje bezorgt. Deze trein verbindt de twee vakantiedorpjes Playa de Palma en El Arenal. ‘s Avonds kan u de dag afsluiten met een romantische wandeling vooraleer u gaat rusten in uw comfortabel uitgeruste accommodatie. Of bent u misschien een nachtraaf die van plezier maken houdt? Dan kan u hier alvast een stap in de wereld zetten en het uitgaansleven aan deze kustplaats ontdekken. Amusement verzekerd dus zowel overdag als ‘s nachts!

Bezienswaardigheden

In C’an Pastilla vindt men verschillende plekken en monumenten om te bezoeken. De Kerk van San Antonio bijvoorbeeld met een prachtige architectuur. Ook de pittoreske haven waar Club Maritimo San Antonio de la Playa marina talloze jachten herbergt. Nog een interessante optie is de nabijgelegen plaatsen te zoeken en telkens opnieuw verrast worden dor de schoonheid van La Espana.