Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stip reizen

5/5 - (1 stemmen)

De reisorganisatie Stipreizen is actief sinds 2008 onder het merk Corendon en sinds 2010 is het een zelfstandige BV geworden. Het is één van de reisorganisaties die snel groeit en al aardig wat prijzen heeft gewonnen zoals een Zoover Award en een prijs van de Tros. Daarnaast biedt Stip reizen verschillende soorten reizen aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het aanbod dat Stip reizen heeft is enorm van autovakanties tot aan cruises en van een zonvakantie tot aan de stedentrip. Voor de Disneyliefhebbers hebben ze daar ook een speciale pagina voor waar je alle aanbiedingen kunt zien. Natuurlijk mogen de lastminutes van dat moment niet ontbreken voor die ene zonvakantie of cruise voor een leuke prijs. Ook hebben ze leuke vakanties in de aanbiedingen met een mooie bungalow als u niet van het kamperen bent maar wel op een leuk park wilt zitten. Daarnaast biedt Stip reizen ook wintersport aan en gezellige vakanties in Nederland. Er is veel variatie aanwezig bij het samenstellen van uw vakantie van het soort vervoer tot aan het budget. Hiermee kan Stip reizen voor u de perfecte vakantie samenstellen.

Zonbestemmingen Stip reizen

Zo heeft Stip reizen de volgende zonbestemmingen, waar je kan genieten van heerlijk warm weer en mooie stranden: Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië en nog veel meer andere bestemmingen waar u uit kunt kiezen.

Wintersport Stip reizen

Liever op wintersport dan kunt u onder andere kiezen uit de landen Italië of Oostenrijk.

Rondreizen Stip reizen

U kunt er ook voor kiezen om die ene rondreis te maken die u altijd al wilde maken alleen of met een groep dan kunt u bij Stip reizen kiezen uit: Vietnam, China, Thailand, Laos, Sri Lanka en nog andere bestemmingen buiten Europa maar ook binnen.

Stedentrip Stip reizen

Voor als u er maar een paar dagen uit wilt voor een leuke stedentrip dan biedt Stip reizen ook allerlei verschillende stedentrips aan zoals: Istanbul, Parijs, Marrakech, Londen, Berlijn en nog enkele andere steden. Stip reizen is een gevarieerde reisorganisatie met veel mogelijkheden aan soorten vervoer, bestemmingen en soorten reizen.

Aanbiedingen Stip reizen