Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tripadvisor app op vakantie

Rate this post

Onmisbare app tijdens vakantie in Spanje

Daar lig je dan, heerlijk op je standbedje te genieten van de warme zonnestralen. Voor je een mooi uitzicht op de azuurblauwe zee. De kinderen spelen vooraan in het zand en in de verte vaart een groot cruiseschip. Dit jaar is het Spanje geworden. En wel het mooie eiland Lanzarote, dat hoort bij de Canarische Eilanden. Een heerlijke strandvakantie om even lekker bij te komen. Dit gaat ongetwijfeld een heerlijke vakantie worden om nooit te vergeten.

De Tripadvisor app

Naast zon, zee en strand heeft het eiland ook schitterende en interessante bezienswaardigheden. Veel excursies zijn gebaseerd op prachtige landschappen, natuurverschijnselen en de kunstenaar van Lanzarote: César Manrique. Echte hoogtepunten zij onder meer het Nationaal Park Timanfaya, een indrukwekkend lavagebied en wat dacht je van het Jardin de Cactus? Dit is het voormalig huis van César Manrique en de Cueva de los Verders niet te vergeten. Lekker luieren op het strand kun je uitstekend op Papagayo Beach. Een aanrader is ook de Dromedarisrit. Lanzarote is de enige plek in Europa waar kameelachtige in het wild voorkomen: de Majoreno-dromedaris.

Naast bezienswaardigheden zijn er ook veel cafés en restaurants te vinden op Lanzarote. Het eiland biedt voor ieder wat wils, het meest aanwezig zijn de Spaanse/Canarische keuken, Aziatisch eten en restaurants waar je verse vis kunt eten. Gisteren heb je heerlijk vis gegeten in La Cabana en eergisteren een heerlijke burger bij Chacho Fresh Burger. De grote vraag is: waar ga je vanavond weer eten?

Daar gebruik je de app van Tripadvisor natuurlijk voor! Deze app geeft je op basis van miljoenen beoordelingen een advies op het gebied van accommodaties, bezienswaardigheden en restaurants. Door Lanzarote in te vullen in het zoekveld en te selecteren op restaurants, krijg je een overzicht van alle restaurants. Je kunt ook nog op type keuken selecteren, op maaltijd en op prijs.

Vakantieapps van consumentencollectief UnitedConsumers

Consumentencollectief UnitedConsumers heeft een top 10 opgesteld van handige apps die ook nog eens gratis te downloaden zijn. De apps in het lijstje zijn onmisbaar tijdens jouw welverdiende vakantie op Lanzarote. Hierbij moet je denken aan een weer app om de weersvoorspelling te bekijken, een app om Wi-Fi te vinden, een navigatie app om de weg te vinden en een vertaal app zodat je jouw gesprekspartner uit een ander land kunt verstaan. Allemaal apps die jouw vakantie nét een stukje aangenamer maken.

Ga direct naar de vakantie apps!