Uncategorized

Waterparken in Santa Susanna

Waterparken in Santa Susanna 4.67/5 (93.33%) 3 votes

Santa Susanna is een badplaats in Costa Brava die er om bekend staat dat het een vakantie paradijs is. Dit is ook niet zo gek aangezien er een breed aanbod aan hotels en resorts is om te kunnen verblijven. Simpele appartement complexen zijn niet te vinden in Santa Susanna. Ook zijn er veel restaurantjes en barretjes te vinden waar een lekker drankje of een lekker hapje kan worden gegeten. Al met al is het een heerlijke plek om naartoe te gaan als je toe bent aan een goede vakantie. Er zijn ook verschillende dingen te bezichtigen en te bezoeken rondom Santa Susanna.

Water World Lloret

Water World Lloret is een heel groot waterpark wat heel leuk is om met de kinderen te bezoeken. In het waterpark is een breed aanbod aan zwembaden en glijbanen te vinden. Het is een lekkere manier om van het weer te kunnen genieten terwijl de kinderen het naar hu zin hebben. het waterpark is eenvoudig te bereiken met een auto of met het openbaar vervoer.

Marineland Catalunya

Marineland Catalunya is een waterpark waar allemaal verschillende shows worden gegeven. Er worden shows gegeven met dolfijnen die de mooiste kunstjes doen en er een geweldige show van maken. Dit zijn natuurlijk niet de enige dieren die er in het waterpark zijn. Er zijn hier ook vogels die je kan bezichtigen en waar je mee op de foto kan gaan als je dat zou willen. Ook in dit waterpark zijn verschillende attracties waar je gebruik van kan maken. Er zijn verschillende glijbanen waar je met een snel tempo vanaf kan glijden. Als je kind tijdens de vakantie jarig is, is er de mogelijkheid om hier de verjaardag te vieren. Voor een degelijke prijs wordt er een verjaardagsfeestje georganiseerd voor het kind dat jarig is.

Al met al zijn er genoeg mogelijkheden rondom Santa Susanna om eens lekker af te koelen!

naamloos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *