Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
4/5 - (1 stemmen)

Calas de Mallorca is een ideale bestemming voor wie droomt van een vakantie vol rust en ontspanning in een prachtige natuur. Deze mooie badplaats ligt aan een grillige rotskust en heeft fijne zandstranden waar men kan relaxen. Calas de Mallorca is bereikbaar langs een klein donker paadje langs de rotsen en er zijn tal van geweldige toeristische accommodaties gevestigd. 

ToerismeMan aan het windsurfen op zee tijdens de zonsondergang

In Calas de Mallorca zijn er leuke winkeltjes, sfeervolle restaurants en gezellige bars om de avonden mee te kleuren. Maar ook de drie stranden zijn prachtig en verschaffen veel amusement. Cala Domingos Petit, Cala Domingos Gran en Cala Antena bestaan uit fijn zand en er staan ligbedden en parasols. Voor sportieve avonturiers zijn er tal van watersporten te doen zoals zwemmen, duiken, surfen enz. Bovendien zijn de Domingo stranden verzegeld met de European Blue Flag voor zeer proper!
Er bevinden zich heel wat winkels in dit mooi badplaatsje waar shoppingliefhebbers zich kunnen laten gaan. Ook de restaurants en de uitgaansgelegenheden zijn de moeite waard. Zo zijn er muziekbars met live muziek die voor veel ambiance zorgen. In de zomermaanden rijdt de Calas Express tussen de stranden. De hotels en resorts hebben ook heel wat attracties en entertainment te bieden en er zijn vooral veel gezinsvriendelijke activiteiten en accommodaties.

Bezienswaardigheden

In Calas de Mallorca zijn vooral de winkels en de prachtige natuur en uiteraard de schitterende stranden de plekken om naartoe te gaan. Wandelingen maken tussen de duinen bijvoorbeeld en genieten van een dagje relaxen op het strand zijn favoriete bezigheden.
Mallorca is een prachtig eiland met nog meer mogelijke badplaatsen en stranden. Men kan naar La Palma gaan en naar de andere omliggende gemeenten. Er worden jeepsafari’s georganiseerd, wandeltochten, boottochten en veel meer. Om uit te gaan moet je ook naar de grotere steden gaan want er is veel aan gezinnen met kinderen gedacht zodat zij ook van een gezellige vakantie kunnen genieten zonder al te veel rumoer.