Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Rate this post

Palma Nova is een bekende en geliefde badplaats in het mooie eiland Mallorca. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en wordt elk jaar overdonderd door de naar zon en zee snakkende toeristen. Ook het uitgaansleven scoort hier goed op de verschillende badplaatsen. Palma Nova is een van die populaire plekjes waar men zowel recreatie als rust kan vinden en er is een prachtige natuur. Het bevindt zich aan een grote baai dat omgeven is door heuvels waar alle schakeringen van groen te zien zijn.

ToerismeMooi opgedekt broodje brie

Palma Nova heeft een bruisend centrum doch is het nachtleven er niet zo heel uitgebreid. Wel kan men daarvoor andere badplaatsjes in de omgeving bezoeken waaronder Magaluf. Rond het centrum vindt men de rustige plekken. Er zijn schitterende zandstranden in Palma Nova. Daar kan men elke dag terecht voor vele uurtjes zon en relaxen aan het azuurblauwe water. Overal staan ligbedden en parasols en in de snackbar kan men de honger stillen of een lekker fris drankje halen. De douches zorgen op tijd en stond voor verfrissing.
Het Palma Nova-strand ligt aan de boulevard en daar is altijd ambiance. Dan is er nog een gezellig haventje waar ook een zandstrand aan verbonden ligt en de boulevard is wederom vlakbij. De kindjes kunnen zich er amuseren in de speeltuin met klimrekken en meer. Verder zijn er nog de stranden Son Matias en Son Caliu. Die bestaan eveneens uit zand en het eerste ligt aan een kleine baai terwijl het Son Caliu-strand versierd is met enkele palmbomen en pijnbomen en er bevindt zich een restaurant waar men heerlijk kan eten met uitzicht op het prachtige zeelandschap.

Verder zijn er verschillende restaurants, bars en winkels in Palma Nova.

Qua sport zal iedereen hier aan zijn trekken komen. Er is keuze uit diverse watersporten als waterfietsen, waterscooter en duiken. Andere mogelijkheden zijn golf, tennis, paddleball en veel meer.

Kortom, Palma Nova is een fantastische plek om uw vakantie door te brengen!