Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
4/5 - (1 stemmen)

Son Caliu is een klein plaatsje op het prachtige eiland Mallorca. Mallorca is een populaire zonbestemming waar jaarlijks duizenden toeristen naartoe gaan voor een plezierig verblijf. Het eiland bevindt zich op de Balearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Mallorca heeft onderling ook verschillende badplaatsen en vakantieplekken waaronder Palma Nova. Son Caliu maakt daar deel van uit.

ToerismeBroer en zus spelend in de zee

In het kleine maar sfeervolle Son Caliu zijn er enkele hotels en restaurants alsook bars om de avonden en nachten op een plezierige manier door te brengen. Er is een mooi strand met witgoud zand die heerlijk warm aanvoelt onder de voeten. Men kan genieten van de rust en zich volledig ontspannen onder de Spaanse zon of kan wandelingen maken in de prachtige natuur. Palma Nova is te voet bereikbaar en daar is er nog meer toeristische recreatie. Zowel in Son Caliu als in Palma Nova en de andere omliggende gemeentes en plaatsen kan men winkelen en leuke souvenirs spotten voor vrienden en familie.
De hotels en de resorts in Son Caliu zijn uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Ze zijn uitgebreid met sportieve en entertainende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. De moderne tennisbanen, de golfclubs, de fantastische zwembaden, de eet- en uitgaansgelegenheden, de kindvriendelijke animatie en clubs en de uitstekende service geven absoluut een meerwaarde aan deze kleine badplaats dat tevens kan fungeren als uitvalsbasis naar de omliggende vakantieparadijzen.

Natuur en Klimaat

De natuur in Mallorca is magnifiek. Overal ziet men schitterende stranden aan het kraakheldere water van de Middellandse Zee. Mooie baaien, groen beboste heuvels, exotische fauna en flora en een fantastisch klimaat bepalen het beeld van dit fantastische eiland. Het mediterrane klimaat zorgt voor heerlijke warme zomers met geen of weinig neerslag en voor milde winters. Men geniet hier van zeer veel zonuren.