Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
5/5 - (1 stemmen)

Playa de Palma is een geweldige plek voor jonge mensen om op vakantie te gaan. Het bevindt zich in het drukbezochte Mallorca waar men elke dag kan genieten van de zon, de zee en vooral het uitgaansleven!

Toerisme

Playa de Palma is samen met El Arenal dé plek om uit te gaan en je onder te dompelen in het bruisende nachtleven van deze populaire badplaats. Sinds jaren kan iedereen uit de hele wereld hier terecht om zich te amuseren in de vele bars, clubs en discotheken. De gezellige café’s en terrasjes overdag veranderen ‘s nachts in ambiancevolle plekken en verschaffen u de leukste uurtjes en herinneringen voor later. Er zijn ook heel wat restaurants waar men lekker kan eten en lang kan tafelen om te smullen van de Spaanse keuken. Zowel traditionele en typisch Spaanse gerechten als allerlei dishes uit de wereldkeuken worden hier geserveerd. Calamares, gazpacho, paella en dranken als sherryCalamaris op een bord
en sangria worden veelvuldig besteld om al genietend de honger en vooral de dorst te stillen.Palma de Muro ligt bovendien niet zo ver van Palma de Mallorca, de hoofdstad waar men ook een uitstapje naartoe kan maken.
Langs heel dit plaatsje ligt een brede boulevard met een hoofdstraat erachter waar men zich in het centrum en het shoppinggebeuren kan storten. Er bevinden zich hier heel wat leuke kledingwinkels naast souvenirwinkels en de minimarkten zijn ook heel sfeervol. Naast als die bovenvermelde bars en restaurants zijn er ook een aantal strandbars te vinden wat een extra dimensie aan uw vakantie geven.

Zo belanden we trouwens bij de stranden. Witte zandstranden sieren de kustlijn en lopen over in de helderblauwe zee. De zeebodem loopt heel geleidelijk af waardoor het ook een veilige plek is voor kinderen zodat zij zich ook kunnen vermaken in het aangename water. Achter het strand ligt er voor hen ook een speeltuin dus vervelen zullen ze zich zeker niet. De ligstoelen en parasols staan klaar om met een frisse cocktail uit de snackbar erbij te gaan liggen en ontspannen onder de heerlijke Spaanse zon!