Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Los Cancajos

Rate this post

Los Cancajos is een uiterst mooie badplaats op het schitterende eiland La Palma, net buiten de bezienswaardige hoofdstad Santa Cruz de la Palma. La Palma wordt ook wel één van de mooiste Canarische Eilanden genoemd en Los Cancajos is daar onder meer een bewijs van. Hier kan elke toerist zijn zorgen vergeten en ontspannen in de gezellige drukte.

Toerisme

In deze kleine badplaats is er een prachtig fijn zandstrand dat bestaat uit zwart lavazand. Men kan er luieren onder de warme zon,Bar met sfeerlicht en barkrukken. ontspannen op de ligbedden onder de parasol met een frisse cocktail erbij of wandelingen maken met de voeten in de kristalheldere zee. Ook watersporten zijn mogelijk voor de liefhebbers.

Verder heeft deze mooie plaats ook heel wat te bieden op vlak van lekker eten en drinken. Er bevinden zich een groot aantal sfeervolle restaurants en terrasjes waar men heerlijke tapas kan proeven, smullen van de typisch Canarische gerechten en uiteraard de verfrissende sangria’s degusteren. Vooral de verse vis in het Casa Goyo dat zich in het zuidelijker gelegen plaatsje Mazo bevindt, is een échte aanrader! De Spanjaarden nemen hun tijd om te eten. Dat maakt het des te gezelliger om tot in de late uurtjes feestelijk te tafelen en gezellig te babbelen.

Ook voor wie graag uitgaat, is het hier ideaal. De leuke bars zitten elke avond vol en ook de discotheek trekt veel pretmakers aan.

Bezienswaardigheden

Los Cancajos is met zijn ontspannen sfeer heel mooi met schitterende stranden, een gezellige promenade en een adembenemende natuur. Maar het vormt ook een ideale uitvalsbasis om het binnenland en de andere omliggende badplaatsen en steden te verkennen. Er worden heel wat excursies georganiseerd en wandeltochten om de verborgen parels van Spanje te ontdekken en te bewonderen.