Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ontdek de azuurblauwe baaien van Ibiza per boot

5/5 - (2 stemmen)

De zomervakantie nadert, dus is het weer tijd om vakantieplannen te maken! Waar een groot deel van de Nederlanders steevast besluit om met het vliegtuig af te reizen naar zonnige bestemmingen om daar te verblijven in een accommodatie aan land, is het de moeite waard om een Spaanse vaarvakantie te overwegen. Vanaf het water zal je namelijk pas echt de ongerepte natuur kunnen bewonderen en over de langgerekte stranden van Ibiza kunnen uitkijken. Bovendien ben je niet gebonden aan het lokale openbaar vervoer, waardoor je vanaf het water ongestoord kunt genieten van een reis naar een nieuwe baai. Ben jij benieuwd welke baaien je tijdens de boottocht niet mag overslaan? Lees dan snel verder om erachter te komen!

Zon bedden op het strand met uitzicht op zeilboten in de zee

Kom tot rust in Cala Xarraca

Dacht jij dat reizigers alleen naar Ibiza kwamen voor de feesten en de drukte? Dan wordt het hoog tijd om het noorden van het eiland te ontdekken. Hier is het namelijk puur natuur en zul je versteld staan van de prachtige uitzichten. Cala Xarraca, een klein zandstrandje, zal aan het einde van een oogverblindende wandeling bovendien dé plek zijn waar je tot rust wil komen.

Genieten aan Cala Conta

Geniet jij van de rust aan het strand, maar kijk je ook niet op van gezellige drukte? Dan is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan Cala Conta; the place to be voor een prachtige zonsondergang met een drankje in je hand! Ook hier zul je niet aan ongerepte natuur en de azuurblauwe zee ontkomen, waardoor het zeker de moeite waard is om door deze baai te varen.

Bezoek eens Cala d’Hort

Twijfel jij nog over het boot huren Ibiza? Na het lezen over Cala d’Hort wil je niets liever meer dan een catamaran huren! Voor comfort hoef jij er namelijk niet snel bij te zijn om een ligbed te huren, want vanaf het water geniet je van het uitzicht op grootse rotspartijen, met Es Vedra in het bijzonder. Dobber rustig op het water en pak er een tijdschrift bij om te genieten van de ultieme vaarvakantie op Ibiza.