Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op vakantie naar Tenerife? 5 redenen om je vakantie vandaag nog te boeken

Rate this post

Overweeg je dit jaar een vakantie naar het prachtige Tenerife, maar twijfel je nog? Daar is geen enkele reden voor! Met deze 5 redenen halen we die twijfels binnen no-time bij je weg. Laat het aftellen maar beginnen!

Het warme weer 

Eén van de beste redenen om vandaag nog je vakantie naar Tenerife te boeken is het lekkere weer. In Tenerife is het namelijk het gehele jaar door lekker weer. Hierdoor kan je elk moment van het jaar naar Tenerife. Zelfs in de winter is de gemiddelde maximumtemperatuur nog rond de 20ºC, hoe heerlijk klinkt dat?

Kustlijn met palmbomen en bergen

De mooie stranden

Tenerife heeft een hoop prachtige stranden waar je lekker kan genieten van een zonvakantie. Van goudgele stranden tot indrukwekkende vulkanische stranden, op Tenerife vindt je het allemaal. Het bekende Playa de Las Américas bijvoorbeeld is een prachtig goudgeel strand en Puerto de La Cruz beschikt over een mooi vulkanisch strand.

 Heerlijke all inclusive resorts   

Eén van de beste manieren om te genieten van een vakantie op Tenerife is met verblijf in een all inclusive resort. Dit is namelijk de meest ontspannende vorm van vakantie vieren. Tijdens een all inclusive vakantie naar Tenerife kun je onbeperkt genieten van eten en drinken, hoe heerlijk klinkt dat? Op Tenerife vind je een ruim aanbod aan prachtige all inclusive accommodaties waar het hele gezin een prachtige vakantie tegemoet gaat.  

Vulkanische landschap van Tenerife

Het bijzondere vulkanische landschap 

De vulkanische oorsprong van de Canarische Eilanden is duidelijk te zien op het prachtige Tenerife. Vooral het Parque Nacional del Teide is een aanrader. Hier ligt namelijk de indrukwekkende El Teide vulkaan die je met een kabelbaan kunt bezoeken. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over het bijzondere vulkanische landschap. Dit maakt Tenerife tot een unieke vakantiebestemming. 

De relatief korte vluchtduur

Het prachtige eiland Tenerife ligt op slechts 4,5 uur vliegen vanaf Nederland. Hierdoor is het een ideale bestemming voor zowel een korte als langere vakantie. Dankzij de populariteit van het eiland gaan er dagelijks veel vluchten naar Tenerife. Hierdoor profiteer je van een ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. 

Dat Tenerife een geweldige plek voor een vakantie is, mag duidelijk zijn. Dit mooie eiland heeft voor iedereen wat te bieden. Zie jij jezelf al in het zonnetje liggen onder het genot van een verkoelend drankje? Of wil je graag de El Teide beklimmen? Boek vandaag nog een vakantie naar Tenerife