Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dag in, dag uit genieten van de Spaanse warmte

5/5 - (1 stemmen)

Zon, zee en strand: dat is waar Nederlanders gedurende deze koude en donkere winterdagen naar uitkijken. Het thuiswerken en binnenblijven zorgt ervoor dat we minder vaak de deur uit gaan en meer gebonden zijn aan een vaste locatie. Desondanks hoeft dat niet te betekenen dat die locatie zich in Nederland hoeft te bevinden. Integendeel: de mogelijkheid om thuis te werken vanuit een eigen vakantiehuis in Spanje ligt voor je voeten! Bovendien kom je na een lange werkdag tot rust aan het strand en geniet je er van heerlijke, Spaanse gerechten onder de warme zon. Klinkt dat als een droom die werkelijkheid wordt?

De parels van de Spaanse kust

Wie houdt van zon, zee en strand, zal zich helemaal thuis voelen in de Zuid-Spaanse steden. De charme van het zonnige zuiden, de

Een vakantie huis in Spanje

warme winters en azuurblauwe zee maken het namelijk de ideale vakantiebestemming voor velen. Niet voor niets zijn er daarom een ruim aantal mogelijkheden om te investeren in een vakantiehuis aan de Zuid-Spaanse kust, waar je met gemiddeld 320 zondagen het hele jaar door naartoe op vakantie kunt. Hoewel het strand over het algemeen om de hoek is, kun je je er gemakkelijk van A naar B verplaatsen door de kwalitatieve infrastructuur. Op die manier kan het indrukwekkende berglandschap ontdekt worden, geniet je binnen een handomdraai van eeuwenoude boomgaarden en verbaas je je over de ongerepte natuur rondom de Spaanse steden. Ook voor sportliefhebbers is er veel in de regio te beleven, zoals golven op nabijgelegen golfbanen, het maken van mountainbiketochten en het ervaren van onbekende watersporten.

Waarom een vakantiehuis kopen?

Een vakantiehuis Spanje kopen, biedt jou de vrijheid om te genieten van de Spaanse zon en charme wanneer het jou uitkomt. Aangezien werken op afstand in de afgelopen periode heel normaal is geworden, ben je minder gebonden aan je werkplek in Nederland. Ook werkgevers zijn inmiddels gewend aan virtuele teams. Dankzij de moderne communicatiemiddelen zoals videobellen, slack, whatsapp en vele andere online applicaties is fysieke afstand eenvoudig te overbruggen. Ook met familie en vrienden is het makkelijk om online contact te onderhouden. Nu is dus een goed moment om je leven zo in te richten dat je maximaal kan genieten. En wat is er nou fijner dan werken vanuit je eigen Spaanse woning? 

Met een huis in Spanje kan je dus ook buiten de vakanties genieten van een eigen plek met het hele jaar aangename temperaturen. Verder stelt een eigen woning de eigenaar in de gelegenheid om vermogen op te bouwen en het huis op termijn met winst te verkopen. Tussendoor je huis verhuren voor een extra stukje rendement kan natuurlijk ook, zodat de vaste lasten beperkt blijven. Een vakantiehuis in Spanje kopen kan daarom om diverse redenen aantrekkelijk en verrijkend zijn.