Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santa Susanna

5/5 - (1 stemmen)

Santa Susanna is een heerlijke badplaats waar elk jaar heel veel mensen naar toe gaan om te genieten van het heerlijke weer en de prachtige stranden. Spanje staat in het algemeen bekend om het lekkere eten en de mooie cultuur die er te beleven is. In elke stad of dorpje is wel iets te vinden van cultuur of geschiedenis wat al jaren oud is en nog steeds te zien is. Dit geld ook voor Santa Susanna. Santa Susanna heeft zich wel meer op het toerisme gefocust waardoor het authentieke Spaanse sfeertje in sommige plekken weg is. Veel jongeren bezoeken deze plaatst omdat het grenst aan Malgrat de Mar, waar een aanzienlijk aanbod aan clubs en kroegen is te vinden.

Bezienswaardigheden en Cultuur

Santa Susanna heeft een lange boulevard waar heel veel barretjes en restaurants zijn te vinden waar je lekker een hapje kan eten of een drankje kan doen. Dit is natuurlijk ideaal voor jongeren, aangezien die voornamelijk voor een feestelijke vakantie naar deze bestemming komen. Er is een groot strand te vinden in Santa Susanna waar lekker kan worden genoten van het heerlijke weer in de zomer. De temperaturen kunnen af en toe hoog oplopen, zo zal de gemiddelde temperatuur rond de 30 graden Celsius liggen in de zomer. Veel mensen komen hiervoor en liggen hele dagen op het strand te bronzen of dobberen de hele dag in het water voor verkoeling. De mogelijkheid om te shoppen is ook zeker aanwezig. Santa Susanna beschikt over een breed aanbod aan winkels waar je van alles kan krijgen. Als je lekker wil gaan shoppen naar kleren met vriendinnen of vrienden kan dit, maar als je een leuke souvenir voor thuis mee wilt nemen kan dit natuurlijk ook.Drankjes in verschillende glazen met mensen die proosten

Santa Susanna heeft genoeg verblijfplaatsen voor iedereen. Er is sinds een aantal jaar een nieuwe hotel wijk aangelegd waar iedereen terecht kan. Dit betekent ook dat je hier niet hoeft te komen voor een simpel appartementje. De verblijven die hier worden aangeboden zijn van goede kwaliteit en staan in het teken van een waar vakantie paradijs. Santa Susanna is een top plaats om als thuisbasis te gebruiken aangezien het gemakkelijk is om met het openbaar vervoer naar andere steden te gaan om die te bezoeken. De mogelijkheid om culturele uitstapjes te doen is hier daarom een stuk makkelijker. Steden als Barcelona, Lloret de Mar en Calella zijn eenvoudig te bereiken vanaf Santa Susanna.

Je kan niet alleen maar feesten en lekker eten in Santa Susanna en omstreken, je kan hier ook heerlijk tot rust komen door een wandeling te maken langs het mooie strand. Santa Susanna ligt ook aan de prachtige Montnegre bergketen, deze kan vanaf de badplaats en tijdens een wandeling worden bezichtigd. Al met al is Santa Susanna een heerlijke plek om naartoe te gaan en te genieten van het heerlijke weer. Voor jongeren is er genoeg te doen, maar voor de wat oudere zijn er ook genoeg mogelijkheden om tot rust te komen of een mooie plek in de omstreken te bezoeken.